+31(0) 475 580 655 info@binktopcourt.com

Over ons

BINK TOP COURT BV REALISEERT HOOGWAARDIGE GRAVEL TENNISBANEN EN ALL WEATHER TENNISBANEN VOOR MET NAME DE BUITENSPORT.

Wij staan voor het realiseren van innovatieve gravel (gravelachtige) tennisbanen voor iedere soort vereniging met zijn eigen specifieke wensen en eisen. Onze degelijkheid en kwaliteit geldt niet alleen voor de renovatie of ombouw van uw tennisbaan, maar ook voor complete nieuwbouw projecten.

Wij hebben NOC*NSF gecertificeerde constructies in ons programma die u kunt terugvinden op de door de KNLTB erkende Sportvloerenlijst.

Wij zijn dan ook de vaste partner voor verschillende verenigingen en gemeentes in de wereld van tennis accommodaties in Nederland, maar ook in België en Duitsland (Ruhrgebied).

Gravel

Behalve de aanleg, renovatie en ombouw verzorgen wij ook het speelklaar maken van de gravel tennisbanen (voorjaarsonderhoud). Een gedegen voorjaarsonderhoud of aanleg kan alleen slagen met kwalitatief hoogwaardige gravel.

Daarom bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor gravel dat ALLEEN wordt geproduceerd uit NIEUWE grondstoffen uit de baksteen en tegelindustrie. Verder gebruiken wij hard gesteente en mineralen met open poriën om verzekerd te zijn van een goede capillaire werking.

Infillzand

Zoals een kwaliteit gravelbaan alleen kan worden gemaakt met hoogwaardige gravel, zo heeft een roodzand kunstgras hoogwaardige infill nodig dat zorgt voor een goede waterdoorlatendheid, UV kleurvastheid en hardheid van de korrel.

Daarom leveren wij dan ook MASTERCOURT keramisch rood gebrand zand dat in tegenstelling tot gecoat zand ervoor zorgdraagt dat bovengenoemde kenmerken gewaarborgd zijn.

Een nieuwe tennisbaan moet weer jarenlang meegaan

Een goede tennisbaan moet de basis vormen voor jarenlang sportplezier. Ook bij intensief gebruik moet de gravel beleving optimaal zijn die past bij uw vereniging.
Ons advies voor de ideale ondergrond wordt daarom dan ook afgestemd op de wensen en het gebruik ervan. Belangrijke vragen hierbij zijn onder andere:

  • Zijn de speerpunten van uw vereniging prestatief tennis op het hoogste niveau of bent u de vereniging waar met name de breedte sport belangrijk is?
  • Is het van belang dat uw tennisbaan seizoensverlengend is of moet u de hele winter gebruik kunnen maken van uw tennisbaan?
  • Of is het juist belangrijker dat de baan onderhoudsvriendelijk is?

Wij kunnen met ons assortiment altijd een passende oplossing bieden die garant staat voor spelplezier met betrouwbaarheid en kwaliteit.

Patrick Claessens

Verkoop Duitsland

E: patrick.claessens@binktopcourt.com
T: + 31 (0)475 580 655
M: +31 (0)6 160 51137

Ingeborg Peters

Administratie

E: info@binktopcourt.com 
T: +31 (0)475 580 655

Arthur Bink

Export, verkoop Nederland

E: arthur.bink@binktopcourt.com
T: +31 (0)475 580 655

Ivo Kovac

Verkoop buitendienst Nederland

E: ivo.kovac@binktopcourt.com
M: +31 (0)6 166 49261