+31(0) 475 580 655 info@binktopcourt.com
Bink Top Court – LTC Bloemendaal / ADVANTAGE RED CLAY gravelbanen

Projectnaam: Bink Top Court – LTC Bloemendaal / ADVANTAGE RED CLAY gravelbanen
Locatie: Johan Verhulstweg 22, 2061 LK Bloemendaal, Nederland
Uitvoeringsperiode: Januari 2024
Klant: LTC Bloemendaal

Projectoverzicht:
Bink Top Court BV is verheugd om het groot onderhoud van de tennisbanen bij LTC Bloemendaal aan te kondigen. Dit project benadrukt onze inzet voor het leveren van uitstekende tennisfaciliteiten en onderstreept onze expertise voor het optimaliseren van tennisbanen op topniveau waar behalve de spelers ook de groundsman zijn voordelen heeft.

Projectdetails:
Het project omvatte een uitgebreid onderhoud van banen 1 en 2, waarbij gekozen is voor onze Advantage Red Clay gravel. Deze hoogwaardige gravel staat bekend om zijn speelkwaliteit (door zijn goede gravelbinding) en duurzaamheid (onderhoudsvriendelijk en daardoor weinig slijtage), ideaal voor de vereisten van LTC Bloemendaal.

Innovatieve Technieken:
Een belangrijk onderdeel van dit groot onderhoud was het op afschot leggen van de tennisbanen. Deze gespecialiseerde techniek zorgt voor verbeterde drainage en speelcondities, wat essentieel is voor het verlengen van het tennisseizoen en het verhogen van het spelcomfort (snel weer bespeelbaar na regen).

Additionele Verbeteringen:
Naast het groot onderhoud aan de gravelbanen hebben we ook de beregening van de twee banen bij LTC Bloemendaal vernieuwd. Dit geavanceerde beregeningssysteem, met acht sproeiers per baan, zorgt voor een efficiënte en gelijkmatige verdeling van water, cruciaal voor het behoud van optimale speeloppervlakken.

Samenwerking
Dit groot onderhoudsproject werd verwezenlijkt door een nauwe samenwerking tussen Bink Top Court BV, de bestuursleden van LTC Bloemendaal, en hun leden. De ondertekening van de opdracht door Karin Maat, Diederik van de Geijn en Arthur Bink is een weerspiegeling van deze samenwerking.

Toekomstperspectief:
Dit project illustreert onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige tennisfaciliteiten. Wij zijn trots op onze rol in de voortdurende ontwikkeling en verbetering kijken uit naar toekomstige mogelijkheden om de gravelbanen in de tennissport verder te bevorderen.

Contactinformatie:
Voor meer informatie over dit project of onze diensten, neem gerust contact met ons op.